FRI FRAKTFRI FRAKT 24H Leverans 24H LEVERANS ÖPPET KÖP ÖPPET KÖP

Öppet köp & Ångerrätt


Öppet köp & Ångerrätt
Om du inte är nöjd med ditt köp kan du inom 14 dagar returnera det och byta till andra varor, eller få pengarna tillbaka. Detta gäller även varor som ingår i vår realisation. Ångerrätten gäller i 14 dagar från det att du har tagit emot varan, i enlighet med enligt distans- och hemförsäljningslagen. Vid retur står du för risken för varan, därför är det viktigt att varan inte kan komma till skada under transporten. Varan ska vara oanvänd och skickas tillbaka i oskadad originalförpackning.

Mejla oss på info@henryofsweden.com eller ring 031-797 89 77. Vi behöver följande information:
a) ordernummer (finns i din orderbekräftelse)
b) ditt namn och kontaktuppgifter
c) antal och namn på de produkter som önskas returneras

Henry of Sweden skall bekräfta att returen är tillåten och att ångerfristen inte har passerats innan varorna skickas tillbaka. Vi rekommenderar att returen sker med PostNord. Kunden står för returkostnad enligt Postens portotabell och har ansvaret för varan till dess den har kommit oss tillhanda. Returer får inte skickas som postförskott eller frisvar.

Återbetalning 
Efter mottagen och godkänd retur kommer återbetalning att ske inom 3-7 dagar från det att Henry of Sweden tog emot returen. Återbetalning sker endast genom insättning till ditt bankkonto.